Maatregelen worden weer aangescherpt en we zitten helaas allemaal in de aanloop naar een tweede Corona golf. Overal om ons heen worden markten en evenementen afgezegd, of verplaatst naar (een) volgend jaar.

Voor ondernemers uiteraard een flinke domper, en voor onze bezoekers natuurlijk een groot gemis!
Vandaar dat we een nieuwe, derde editie van een Online Markt gaan organiseren, want wij verdienen allemaal wel wat extra gezelligheid!

Welkom bij:

๐Ÿ‚๐ŸŽƒ๐Ÿ ๐——๐—ฒ ๐—ข๐—ป๐—น๐—ถ๐—ป๐—ฒ ๐—›๐—ฒ๐—ฟ๐—ณ๐˜€๐˜๐—บ๐—ฎ๐—ฟ๐—ธ๐˜ ๐Ÿ๐ŸŽƒ๐Ÿ‚.
In aanloop naar de Herfstmarkt wordt elke ondernemer uitgebreid aan je voorgesteld.
Op beide marktdagen scroll je door leukste aanbiedingen en giveaways van kleine ondernemers door heel Nederland, met hun unieke en (onder andere) handgemaakte producten.

Het wordt weer een seizoensmarkt, met als hoofdthema’s Herfst (duh!) ๐Ÿ & Halloween ๐ŸŽƒ.
De Online Herfstmarkt wordt momenteel weer aangevuld met de meest geweldige ondernemers uit heel Nederland (die op dit moment wel een steuntje in de rug mogen ontvangen!).

Ben jij er ook bij?! Meld je nu alvast aan!

๐Ÿ„ ๐—ช๐—ฎ๐˜?
Je vindt hier een heerlijke selectie aan de leukste producten, speciale prijzen, samengestelde cadeaupakketjes, maar bijvoorbeeld ook populaire (online) cursussen en diensten! ๐Ÿ’ช

Support jij graag (kleine) ondernemers? Elke ondernemer wordt uitgebreid in het zonnetje gezet in aanloop naar het evenement.

๐Ÿ„ ๐—ช๐—ถ๐—ฒ?
De Online Herfstmarkt is voor iedereen bedoeld die wel wat meer gezelligheid kan gebruiken, op zoek is naar nieuwe, unieke en originele cadeautjes en wel wat inspiratie kan gebruiken voor de komende maanden โ€“ maar dan lekker thuis op de bank!

๐Ÿ„ ๐—ช๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ?
Het zit โ€˜m helemaal in de naam! De Online Herfstmarkt bestaat uit een online digitaal (facebook)evenement, en je kijkt er nu naar! Klik op het knopje โ€˜Geรฏnteresseerdโ€™ of โ€˜Gaanโ€™ en je wordt automatisch op de hoogte gehouden van alle berichten.

๐Ÿ„ ๐—ช๐—ฎ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ?
Op zaterdag 24 en zondag 25 oktober, van 09:00 – 17:00 uur.

๐Ÿ„ ๐—›๐—ผ๐—ฒ?
Wil je ons evenement bezoeken? Klik op het knopje โ€˜Geรฏnteresseerdโ€™ of โ€˜Gaanโ€™ en je wordt automatisch op de hoogte gehouden van alle berichten.

Wil je zelf รณรณk een van onze unieke ondernemers of bezoekers zijn?
Ga dan gelijk naar het evenement!