Vorig jaar kwam in januari het allereerste Business Moms Magazine online uit. In mijn eentje had ik hem gemaakt en wat was ik er trots op, mijn allereerste Magazine! Hoe ik op het idee was gekomen?Ik zocht een leuke manier waarop ik de Business Moms uit mijn Facebookgroep en hun ondernemingen kon promoten en onder de aandacht kon brengen. Ik interviewde al moeders in de groep, de interviews konden alleen de leden lezen. Hoe leuk zou het zijn als ook mensen buiten de groep ze konden lezen! Hoe leuk zou het zijn als mensen onze ondernemingen zouden ontdekken!

Zo ben ik dus op het idee gekomen om een Business Moms Magazine te beginnen. Een Magazine waar interviews met moeders uit de Facebookgroep in komen te staan, waarin ze kunnen adverteren, waar business gerelateerde tips en advies in staan, evenementen die de moeders organiseren maar ook die KvK organiseert, leuke blogs enzovoorts.

Het begon als een try-out, om te kijken of er überhaupt interesse in was, of het aan zou slaan. Ieder kwartaal kwam er een nieuw Magazine uit waar de Business Moms gratis in mochten adverteren en die door iedereen gratis te lezen was. Iedereen was gelukkig super enthousiast! In totaal zijn er in 2019 5 edities uitgebracht, de laatste was een speciale kersteditie. De eerste heb ik helemaal alleen gemaakt maar aangezien het voor mij de allereerste keer was dat ik een Magazine uitbracht, ik geen verstand van foto’s, pixels etc. had, heb ik toen voor de overige editie’s hulp ingeschakeld om ze een professionelere uitstraling te geven.Eind 2019 heb ik even getwijfeld of ik er nog mee door zou gaan omdat het zoveel tijd en energie vroeg om mensen te interviewen, alle artikelen te typen, ervoor te zorgen dat het Magazine op tijd af zou komen. Maar ik hou er teveel van. Het is zo leuk om te doen. Je leert zoveel geweldige Business Moms kennen, het verhaal achter hun onderneming. De mooie foto’s, de complimentjes die je krijgt omdat lezers je Magazine zo mooi vinden, gevarieerd, ze veel aan de tips hebben en de artikelen.

Vandaar dat er 31 januari weer een nieuw Business Moms Magazine uitkomt, alweer de 6de editie! Ik heb een compleet nieuw team die mij helpt met fotograferen, interviewen, artikelen schrijven, bloggen enzovoorts. Ik zorg ervoor dat alles mooi in het Magazine komt te staan.

Dank jullie wel, lieve Business Moms, die mij helpen en hebben geholpen met mijn Magazine. Zonder jullie zou me dit alles in mijn eentje echt niet lukken. Ben super blij met jullie allemaal.En dank jullie wel lieve lezers, dat jullie het afgelopen jaar zoveel interesse hebben getoond in mijn Magazine. Nooit gedacht dat zoveel mensen het zouden gaan lezen en er ook daadwerkelijk iets aan zouden hebben en zelfs naar de nieuwe edities uitkijken. Hier doe ik het voor en zal ik het Business Moms Magazine uit blijven brengen en hopelijk komt mijn droom ooit uit; mijn Magazine in de winkelschappen! 

Ben jij een moeder met een onderneming en wil je ook graag adverteren in het Business Moms Magazine? Neem dan contact op via de contactpagina.