MAEKID. Een webshop met een handgemaakte baby en kinderkleding label die is ontstaan in de lockdown door simpelweg een ingeving. Nooit had ik eerder nagedacht over het beginnen van een webshop totdat ik tijdens de lockdown ineens 2 maanden thuis zat zonder te kunnen werken, s’avonds wat kleding aan het tekenen was en me ging bedenken hoe ik een eventuele webshop zou noemen. En binnen 5 minuten was daar de naam MAEKID. (afgeleid van mijn zoon MAEson de KID) en klinkt als ” MAKE IT ” wat een best wel inspirerende naam is. En eigenlijk vanaf dat moment heb ik met 0,0 webshopervaring gelijk een Instagram aangemaakt, een simpel logo ontworpen en ben ik opzoek gegaan via de Business Moms groep naar iemand die de kleding voor mij zou kunnen maken. Met de eerste persoon die reageerde heb ik tot vandaag een fantastische samenwerking. Ik heb ook echt zoveel geluk gehad.

Doordat ik via Instagram berichten postte over het proces van opstarten kreeg ik al heel snel veel volgers en dat maakte het een hele goede start. De eerste collectie ging echt als een speer, want doordat ik zelf de collectie fotografeerde kwamen de items precies zo uit zoals ik zelf voor ogen had en inmiddels heb ik ook een najaarscollectie gelanceerd met wederom toffe foto’s die ik zelf heb gemaakt.

Ook bied ik mijn label nu aan voor Wholesale, zodat andere webshops en winkels het ook kunnen weder verkopen. Zelf zal ik daar weinig aan verdienen, maar het zou me gewoon super leuk lijken dat mijn kledinglijn op deze manier verspreid wordt. Dus mocht je interesse hebben mail dat vooral even naar info@maekid.nl

Ik ben er erg trots op wat ik tot nu toe heb bereikt en hoop in de toekomst een groot bedrijf te mogen worden met een grote loods waar alle orders worden verwerkt en waar ik bijvoorbeeld ook de ruimte heb om fotoshoots te organiseren.

MAEKID. is ook te volgen via Facebook.