Ben jij al bekend met My Cakes?
Nee?? Dan heb je echt iets gemist!

My Cakes is het super gezellige (en lekkere!) winkeltje van Patricia Booister. In 2018 is ze met My Cakes gestart met het bakken van non vegan gebak.
Door het verkopen van macarons, die glutenvrij zijn, kwamen er al snel aanvragen voor andere allergeenvrij gebak.

Dat zelfde jaar is ze verder gaan kijken naar wat vegan nu eigenlijk betekent. Dat het vrij was van dierlijke grondstoffen, dat was duidelijk maar vegan zijn betekent meer dan “vrij van dierlijke grondstoffen”.
In 2019 is ze compleet overgestapt op vegan!

Het is een manier van leven en eten en het belangrijkste aspect daarin, is dat je kan genieten van heerlijk eten met respect en liefde voor onze mede aardbewoners en voor moederaarde.

Inmiddels heeft het ook Patricia’s  manier van eten/leven veranderd. Door de informatie die je vergaard word het ook ineens duidelijk dat het in de zuivel- en vleesindustrie niet gaat zoals deze industrie doet voorkomen. Het overstappen op een vegan-assortiment is het beste wat zij voor mens en dier kunnen doen.

De klanten die in de winkel komen komen uiteraard voor iets lekkers. En ze komen met verhalen, verhalen waarin ze vertellen onbegrepen te worden door niet vegans, omdat ze een keuze hebben gemaakt om niet mee te werken aan een industrie waar er op een slechte manier met levens van onze mede aardbewoners word omgegaan.

 

 

 

 

Vegan betekent voor Patricia respect voor alles wat leeft en voor moederaarde, en iedereen staat vrij om daar op zijn manier zijn weg in te volgen.

Inmiddels hebben ze bij My Cakes ook aanpassing moeten doen in de manier van bedrijfsvoering door de Corona. Zij bieden nu hun assortiment online aan en hebben ze hun winkelverkoop en een stuk horeca uitgebreid.

Dus mocht je in Monster wonen en zin hebben in een heerlijk vegan gebakje of een lekkere hightea?
Ga dan zeker bij ze langs, volg hun Facebook en/of Instagram of bestel wat lekkers online!