Pop Creation is één van de twee ondernemingen van Mayda, Mayda is de moeder van 6 prachtige kinderen. Haar dochtertje van 5 jaar is haar inspiratiebron voor Pop Creation. Zij heeft namelijk een zware ontwikkelingsachterstond waardoor ze momenteel (nog) niet kan lopen en praten. Zitten en kruipen kan ze inmiddels wel! Maar omdat ze nog niet zindelijk is, draagt ze nog luiers.

Met Pop Creation maakt Mayda kledingstukken en andere artikelen voor kinderen en volwassenen met een beperking! Zij weet namelijk als geen ander hoe moeilijk het is om bijvoorbeeld een rompertje te vinden voor een kind van 5 jaar! Hiervoor was zij namelijk al heel lang op zoek naar rompers in haar maat. Mayda kwam al snel genoeg erachter dat er nergens rompers in haar maat zijn. De meeste kinderen zijn namelijk na 3 jaar al wel zindelijk.

Zij is toen achter haar naaimachine gekropen en zo is Pop Creation ontstaan. Inmiddels heeft zij haar aanbod uitgebreid en maakt zij ook sondevoeding-opbergzakjes, voeldoekjes, rolstoelvoetenzakken en veel hulpmiddelen die een leven van een kind met een verstandelijke beperking net iets makkelijker maakt.

 

 

 

 

 

 

 

Haar doel is om hiermee ook het leven van de ouders/verzorgers makkelijker te maken.

Ik vind dit echt geweldig, dat ze deze webshop is begonnen aangezien ik zelf een dochter met Autisme en een lichtverstandelijke beperking heb. Ik heb hier heel veel respect voor.

Mayda nodigt je uit om haar webshop rustig te bekijken en hopelijk vind je iets waar jij naar zoekt. Zie er goed uit, voel je goed en shop vandaag nog bij Pop Creation!