De naam zegt het al: Theelief, thee voor de èchte theeleuten!

Theelief is een ontzettend leuk online theewinkeltje. Geen kant en klare theezakjes van de supermarkt maar èchte thee die je in een theezeefje doet en in je mok met water laat intrekken. Ze hebben o.a. groene thee, zwarte thee, witte thee, fruitblends en kinderthee. Ook verkopen ze leuke theezeefjes, theelepelklemmen en maatlepels waarmee je de juiste hoeveelheid thee in je mok kunt zetten.

En wat dacht je van lekkere honing in de thee of gewoon een lepel honing voor wanneer je last hebt van je keel? Of hak honing, een soort van snoepgoed? Ook daarvoor kan je terecht bij Theelief.

Wie houdt er nou niet van chocola? Ook dat verkopen ze bij Theelief. Een leuke blik met Snoopy erop en daarin chocolaatjes, of maak heerlijke warme chocolademelk met de Choc a Lot chocoladespoons! Een chocoladespoon is een bloik chocola aan een houten ijsstokje. Die laat je dan smelten in heet water en tadaa, je hebt een mok met heerlijke warme chocolademelk! De chocospoons heb je o.a. in de smaken red velvet, Ruby Licious, creamy bailey’s, splash of Amaretto en meer! Ze zien er ook nog eens heerlijk uit, je zou ze zo willen op eten.

Vorig jaar had ik ze ook voor de feestdagen besteld. Ik zag het al helemaal voor me, lekkere warme chocolademelk met mini marshmallows erin! Helaas waren ze voor de kerst gesmolten dus dit jaar ga ik nieuwe bestellen!

Wat ook heel leuk is dat ze dit jaar voor kerst een Advent kalender hebben in de vorm van huisjes, gevuld met o.a, uiteraard, thee! Je kunt hem nu al pre-ordenen en dan heb je hem in oktober in huis.

Zoals je zit heeft Theelief van alles in hun assortiment wat lekker bij thee past en hoort. Dit was nog maar een kleine greep van hun assortiment.

Nieuwsgierig geworden naar wat zij nog meer in hun assortiment hebben? Of naar lekkere theerecepten? Neem dan een kijkje op hun Facebookpagina, Instagramaccount of website!