Om te zorgen dat jouw medewerkers en klanten zich gewaardeerd voelen, wil je ze iets bijzonders geven. Iets dat past bij jouw bedrijf en waarmee je laat weten dat je ze waardeert. Zoals een persoonlijk geschenk op evenementen of themadagen. Of een persoonlijker cadeau bij gebeurtenissen zoals jubileums, geboortes en feestdagen. Via Bianca helpt en ontzorgt je volledig in dit proces: van het uitzoeken van je cadeau tot het maken en afleveren van het cadeau. Alleen het uitpakken moeten ze zelf doen!

Wil jij een (deels) gepersonaliseerd cadeau? Voor een jubileum, evenement, feestdag,
bedrijfs- en/of themadagen of een geboorte? Met bijvoorbeeld het logo of de bedrijfsnaam
van je bedrijf? Of een eigen quote? Vanuit mijn atelier maak ik het cadeau voor je. Dat doe ik
met aandacht en toewijding. Ik ben je aanspreekpunt, degene die de cadeaus maakt en
waarmee je contact hebt. Persoonlijk, net als de cadeaus die ik voor je maak.

Waarom kiezen voor Via Bianca:
Persoonlijk:
Persoonlijk contact voor een persoonlijk cadeau voor medewerkers en/of klantrelaties.
Geen gedoe:
Duidelijke communicatie, snelle reactie, afspraak = afspraak.
Kwaliteit:
Ieder cadeau wordt met kwaliteit en zorg gemaakt.
Creatief:
Ik denk graag mee om een mooi cadeau voor iedere gelegenheid aan te bieden.

Heb jij of ken jij een bedrijf en ben je benieuwd hoe ik je kan helpen?
Mail me op info@viabianca.nl
Bel of WhatsApp op 06-121 11 970