Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal:

Het idee

In 2018 kwam Marijke, moeder van 3, op het idee om een Facebookgroep te starten, speciaal voor moeders met een onderneming en-/of moeders die graag een onderneming willen starten. Zij was op dat moment nog niet zolang begonnen met haar evenementenbureau, Jayley’s Events, en kende verder dan ook geen moeders met een onderneming. Door middel van de Facebookgroep kon Marijke in contact komen met andere Business Moms en hoopte zo meer Business Moms met elkaar in contact te kunnen brengen.

Business Moms Groep

In de Facebookgroep kunnen Business Moms tips en adviezen met elkaar delen, leuke samenwerkingen aangaan, samen groeien en van elkaar leren. Niets is krachtiger dan moeders die elkaar up-liften en met elkaar samenwerken. Binnen 24 uur had de Facebookgroep al 100 leden.

Anno nu zitten er ruim 1.900 geweldige Business Moms in de groep. Woonachtig in o.a. Nederland, België, Amerika, Suriname, de Antillen en Turkije. Omdat Business Moms enorm hard groeit, is Marijke gestopt met Jayley’s Events om zich 100% op Business Moms te kunnen richten.

Evenementen & meer

Met en voor de Business Moms worden er diverse (netwerk)evenementen georganiseerd. Moeders kunnen hieraan deelnemen met hun onderneming of kennis overbrengen. Het eerste event was de WinterFair eind 2019. Daarnaast is in 2019 ook het digitale Business Moms Magazine ontstaan. Deze werd goed ontvangen en veelvuldig gelezen. Hierin staan interviews, blogs en reclame van de moeders uit de Facebook groep, business gerelateerde tips en weetjes, evenementen van KvK en meer.

Houd Marijke en Business Moms goed in de gaten want jullie gaan nog veel van haar horen.