Heb jij al eens gehoord van De Schmink Prinses?

De Schmink Prinses organiseert o.a kinderfeestjes op maat met uiteraard Prinsessen, schmink, glitter-tattoos, ballonnen en entertainment. Ze doen dit aan huis maar ook op locatie bij bijvoorbeeld bedrijven, scholen en voor winkelpromotie’s.

De eigenaresse van De Schmink Prinses is ook lid van de Business Moms Facebookgroep en ze was op zoek naar modelletjes voor een nieuw product die ze wilt gaan verkopen en promoten, namelijk gepersonaliseerde verjaardagshirtjes!

Aangezien ik drie kinderen heb en het mij erg leuk lijkt om met hun te gaan brandreppen, heb ik mijn jongste dochtertje, Jazz-Lynn, van drie jaar hiervoor aangemeld. Jazz, zoals wij haar ook noemen, houdt namelijk erg van foto’s maken, in poses staan en van selfies maken. Dit is dus echt iets voor haar!

Ze vroeg mij welk thema mijn dochtertje leuk vind, hoe oud ze is en haar naam. Over het thema hoefde ik niet lang na te denken, mijn dochtertje is namelijk helemaal gek van Frozen, alle twee de delen heeft ze al grijs gekeken en Elsa is haar grote favoriet. Die speelt en zingt ze altijd na.

Het shirtje hadden we snel binnen, echt top! Toen mijn dochtertje haar shirtje zag, straalde ze helemaal en riep ze hard: “Elsa! Mooi! Mama mag ik die aan?”

Hij is echt heel mooi bedrukt, mooie glimmende ijsvlokjes en teksten. De maat is perfect, het shirtje zit echt als gegoten! Ik heb al een beetje spijt dat ik i.p.v. de drie er geen vier op heb gezet omdat ze eind dit jaar jarig is en een Frozen verjaardag krijgt. Wel fijn voor De Schmink Prinses dat ik dat niet gedaan heb, weet ze zeker dat ik eind dit jaar een bestelling bij haar doe voor een nieuw shirt! Want dat ga ik zeker doen, ik vind het een super leuk shirt, de kwaliteit is goed en ze zijn niet duur! Een shirtje kost namelijk €12,95.

Dus mocht jij op zoek zijn naar een leuk, mooi en betaalbaar verjaardagshirt voor jouw zoon of dochter? Neem dan zeker een kijkje op hun Facebookpagina of Instagramaccount, ik weet zeker dat zij jou daarbij kunnen helpen!