Vorig jaar december organiseerde ik mijn allereerste WinterFair in Breda. lk vond dit zo geweldig om te doen! Moeders uit de Business Moms Facebookgroep konden hier aan mee doen door het huren van een tafel of door entertainment te verzorgen. In totaal deden er 28 moeders uit alle delen van het land, en zelfs uit België, mee uit allerlei verschillende branches. Zo hadden we onder andere een fotohoek waar je een mini kerst fotoshoot kon laten maken voor je kinderen, slushpuppies en popcorn, uiterlijke verzorging, (kinder-)kleding, sieraden, draagdoeken, beschilderd kinderservies, massages, een loterij waarbij je prijzen van onze Business Moms kon winnen en nog veel meer.

 

 

De eerste 50 bezoekers kregen een goed gevulde goodiebag met flyers, kortingsbonnen en presentjes van moeders uit de Facebookgroep en moeders die op de WinterFair stonden.

Business Mom Carlijn, eigenaresse van Geboorte Design en Sign Your Design,
was één van de eerste bezoekers die een goodiebag kreeg.

Happy Kids Entertainers gaven geweldig leuke kindershows als Elsa van Frozen en Spiderman. Ook konden kinderen tussen de shows door met Elsa en Spiderman op de foto. De kinderen vonden het geweldig!
Een heel geslaagde dag waar ik nog vaak met veel plezier aan terug denk.

De sfeer was gezellig, moeders uit de groep kwamen gezellig langs om rond te snuffelen, zelfs moeders uit België kwamen om me te supporten! De locatie waar ik het hield zei dat het een drukke dag voor hun doen was qua bezoekers, dat is altijd fijn om te horen!

 

Business Mom Renate Themen, eigenaresse van ATJ WorldWide, kwam speciaal uit België om mij te supporten.

 

 

Speciaal voor deze dag had ik een videograaf ingehuurd die deze geweldige sfeerimpressie heeft gemaakt. Zodra ik het liedje hoor krijg ik al zin in kerstmis!

Helaas kan ik dit jaar i.v.m. Corona geen WinterFair organiseren. Dit vind ik echt heel erg jammer maar de locatie waar ik het gehouden heb wordt door de 1.5m afstand te klein voor voldoende kraampjes. Samen met mijn man heb ik nog nagedacht om het anders met lokale ondernemers hier in Breda te organiseren op een parkeerplaats maar daar is het nu te kort dag voor aangezien we al in september zitten en het dus zo weer december word. Hopelijk volgend jaar weer! Zou jij het leuk vinden als de WinterFair terug zou komen? Zie jij jezelf er al staan met jouw onderneming?

Wel zit ik erover te denken om een kerstborrel of in januari een nieuwjaarsborrel te organiseren. Toch een leuke manier om weer nieuwe Business Moms te leren kennen! Ik ben weer druk op zoek naar nieuwe locaties om dit te kunnen bewerkstelligen. Zou jij interesse hebben in een kerstborrel of nieuwjaarsborrel om zo mede Business Moms te leren? Waar zou jouw voorkeur naar uit gaan en in welke plaats van het land? Misschien weet jij wel een geschikte locatie? Laat het me gerust weten en ik ga er achteraan!