Ik denk dat iedere onderne(e)m(st)er er wel eens mee te maken krijgt, een dip waarin je het niet meer ziet zitten en het liefst wilt stoppen met je onderneming. Dit kan door verschillende factoren komen: je producten worden minder gekocht dan je gehoopt had, je hebt last van copycats die er met jouw producten vandoor gaan, het Coronavirus enzovoorts. Ook ik heb wel eens momenten gehad dat ik dacht: “Waar doe ik het nog voor, het loopt allemaal voor geen meter, ik stop ermee!”.

Gelukkig heb ik hele lieve mensen om me heen waar ik dit mee kan bespreken en die me weer even het duwtje in de juiste richting weten te geven. Even mijn ei kwijt kunnen en samen nieuwe dingen bedenken waardoor ik weer die positieve energie en veel nieuwe ideeën terug krijg. Één van die lieve mensen is mijn webdesigner, eigenaresse van Dace Media, Diana. Zij kwam met een super leuk idee en wel het volgende:

Ik wil mijn assortiment graag uit gaan breiden., ik heb nu alleen nog maar t-shirts en tassen. Speciaal voor moeders met een onderneming en hun gezinnen. Maar ik wil meer! Daarom ben ik op zoek naar, uiteraard een moeder met een onderneming of een moeder die graag voor haarzelf wilt beginnen (sorry mannen, no offence maar deze dames zijn en blijven mijn doelgroep) die voor mij een nieuw product wilt ontwerpen! Dit mag kleding zijn, sieraden maar ook iets zakelijks zoals een laptoptas, telefoonhoesje enzovoorts.

Denk jij: “Dit is iets voor mij, een leuke nieuwe uitdaging!” Lijkt het jouw leuk om iets voor mij te ontwerpen wat ook bij mijn doelgroep past? Dan mag jij jouw ontwerp uiterlijk 14 Juni mailen naar info@business-moms.com met als onderwerp ‘Ontwerp Actie’. Het leukste ontwerp ga ik echt uitbrengen en toevoegen aan mijn assortiment. De winnares word 21 Juni bekend gemaakt hier op de website en via de mail. De winnares krijgt als bedankje een gratis exemplaar!

Dus ik zou zeggen: kom maar op met jullie ontwerpen! Laat je fantasie de vrije loop, verras mij met jouw originele ontwerp en wie weet staat straks jouw ontwerp tussen mijn assortiment hier in de webshop! Veel succes!